tirsdag den 7. juni 2011

Pest eller kolera... Hmm

Jeg får forhåbentlig svar på blodprøverne imorgen... Er meget spændt på om de viser noget.. Hvis ikke blodprøverne viser noget, skal jeg henvises til en mave-tarm specialist og så er mine tanker henne omkring noget gastroskopi (kikkertundersøgelse af spiserør, mavesæk og tolvfingertarm) og det har jeg bestemt ikke lyst til. Har læst lidt om det, og man bliver kun let bedøvet og så får man stukket et rør ned igennem halsen. Puuha...

Hvis blodprøverne der imod viser noget kan det enten være Cøliaki (glutenallergi), Laktoseintolerans (mælkesukkerallergi) eller have noget at gøre med dengang jeg fik min blindtarm fjernet...

Håber allermest ikke at der er noget galt, men det tror jeg bare næsten der bliver nødt til at være??? Ellers er min mave bare overhovedet ikke normal.. Men nu må vi se hvad lægen siger imorgen... :)


Men for lige at nævne noget positivt så er jeg blevet vejet i dag og det viser sig at jeg har tabt fedt :D wuhuuu

Min mor har altid sagt at jeg var tyndfed (jo det er der noget der hedder!) :) Jeg har altid været slank, men med fedt istedet for muskler.
Da jeg blev vejet første gang blev jeg meget overrasket over resultatet, for jeg har en vægt der altid fortæller mig at jeg har en fedtprocent på over 30... Den lå på 25,7% i sidste uge og i dag er den nede på 21,4%

Sidste gang jeg blev vejet var vidst d. 31/5 tror jeg. Er ikke helt sikker. Der stod vægten på 55,4 kg, hvilket overrasker mig meget da den vægt jeg har derhjemme viser mere... I dag vejede jeg kun 54,1 kg. Jeg er ved at blive lidt småbekymret.. Vægten skal jo helt ikke gå længere ned.. Så egentlig helst at den gik lidt op igen..

Min fedtprocent ligger åbenbart også 'faretruende' lavt... Den skal ligge imellem 21-33% og den ligger på 21,4%
Fedtmassen som, for mig, skal ligge imellem 11,3-20,9 kg ligger på 11,6 kg..

I det hele taget ikke særlig godt. Fik at vide at jeg egentlig helst skal drikke sødmælk, spise godt med mandler og fed fisk..

Jeg glæder mig til imorgen!


(Ville egentlig bare vise hvordan min mave ser ud når jeg har spist?!)

2 kommentarer:

  1. Et eller andet sted (som du også altid selv siger) så skal du ikke kigge så meget på, hvad det er du vejer.. du skal kigge i spejlet og se om du er tilfreds ;) Du er jo spinkel og ikke så høj.. og min idealvægt er 2 gange regnet ud til cirka 50 kg... Så det må din også næsten være ;) Men tænk ikke så meget over det... Bare kig i spejlet istedet ;)

    SvarSlet
  2. 60 kg :) men ja det ved jeg og jeg er faktisk også rigtig glad når jeg kigger i spejlet nu ihvert fald når jeg har trænet og spænder musklerne :b så det er lækkert!

    SvarSlet