tirsdag den 31. maj 2011

Lægebesøget...

Jeg var jo hos lægen i går, hvor jeg forklarede ham hvordan og hvorledes med min mave -at den bliver meget oppustet når jeg har spist.
Han spurgte ind til forskellige ting, bl.a. om jeg havde tabt mig meget det sidste stykke tid og jeg fortalte ham, at jeg, siden februar, har tabt mig 5 kg. Det er jo så fordi jeg har været syg med influenza og fordi jeg er begyndt at træne mere eller mindre regelmæssigt. Det med at spise sundt, eller fiberrigt som lægen sagde, gør jeg nok knap så meget.

Lægen forklarede at det godt kan være at jeg har/er laktoseintolerans, som flere i min familie. Det kan også være noget med gluten et-eller-andet som jeg ikke kan tåle. Han skulle trykke på min mave og da jeg hiver op i trøjen ser han mit ar (jeg blev opereret for 19 år siden for blindtarmsbetændelse)

Han spurgte ind til det og om den havde været sprunget inden den blev fjernet, hvilket jeg kunne svare ja til. Det kunne så også have noget med det at gøre sagde han. Det var noget med noget væv der ikke skulle være vokset ordentligt sammen.

Så nu skal jeg en tur over på sygehuset og have taget nogle blodprøver. Jeg skal så ringe til lægen en uge efter og have svar på dem. Hvis de ikke viser at der er noget galt, bliver jeg henvist til en mave-tarm specialist.

Så var det nok meget godt jeg gik til lægen alligevel hva... :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar